Maling af facade i Holstebro, Herning, Viborg & omegn 

Har du brug for professionel hjælp til maling af din facade? Malerfirmaet Henning Nielsen har mere end 40 års erfaring inden for malerfaget, og vi har derfor allerede hjulpet rigtigt mange glade og tilfredse kunder i Holstebro, Herning, Viborg & omegn med maling af facade.

Vi kan derfor tilbyde kompetent rådgivning og arbejde af høj kvalitet. Så hvis du skal bruge en maler der tager udgangspunkt i jeres ønsker, så kan du trygt overlade din opgave til vores dygtige maler. 

Maling af facade udført af professionelle

Når man står overfor en maling af sin facade, kan der være mange ting at tage højde for. Derfor kan du trygt bruge os som din samarbejdspartner når det kommer til facademaling.

Der er blandt andet et krav til udetemperaturen i forhold til holdbarheden så ca. mellem de 10-25 grader. Det er derfor som udgangspunkt bedst at få malet sin facade i slutning af foråret og starten af sommeren, da der som udgangspunkt heller ikke må stå direkte sol på facaden imens arbejdet udføres.

Vi sørger for at, malerarbejdet udføres korrekt så du bliver tilfreds med resultatet. Vi har derfor en løbende dialog med dig omkring arbejdet, da vi har erfaret at resultatet bliver bedst på den måde. Vi har derfor dig med på sidelinjen hele vejen igennem så din facade får den farve og det udseende du ønsker. 

Indhent et tilbud på maling af facade i Holstebro, Herning, Viborg & omegn

Så hvis du står og mangler en professionel maler til at male din facade for dig, så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Malerfirmaet Henning Nielsen har vi mere end 40 års erfaring med maling af facader, og der er generelt ikke den opgave vi ikke kan udføre indenfor malerarbejde.

Du er velkommen til at kontakte os på 97 42 72 14 og få et uforpligtende tilbud på maling af facade.

Få et tilbud