Udvendigt træbeskyttelse i Holstebro, Herning & Viborg 

En udvendig opfriskning af træværket kan være en nødvendighed, det er ikke kun boligens indvendige sider der kan have brug for en overhaling med maling. Alle træsorter vil med tiden få brug for en udvendig træbeskyttelse.

Hos Malerfirmaet Henning Nielsen har vi mange års erfaring med udvendig træbeskyttelse samt malerarbejde i Holstebro, Herning, Viborg & omegn. Vi kan stå for din udendørs træbeskyttelse for dig.

Sikre jeres facade med træbeskyttelse 

Det er vigtigt at vedligeholde facaden på sit hus, da det danske vejr kan være utroligt hårdt ved facaden, træværket og generelt ved huset. 

Både fugt, kulde, blæst, frost, og sol påvirker træet, og vejret kan nedbryde cellerne i dit træværk - derfor er det en god idé at man jævnligt får beskyttet sin udvendige facade. 

Træbeskyttelse behøver ikke at være i form af maling, dette kan også være med olie behandling så træværket ser naturligt ud og bevare strukturen i træværket. 

Ubehandlet træ har en langt større tendens til at få revner og sprækker, som kan give træværket skader på sigt. Og dette er med til at skabe en grobund for råd og svamp, som kan skade både murværket bag og mindske træets levetid, så du hurtigere skal investere i noget nyt.

Udvendigt træbeskyttelse anvendes som udgangspunkt til:

  • Vinduer og døre

  • Gavl

  • Sternbrædder

  • Skur

  • Hegn

  • Tagudhæng mm. 

Der er ikke det vi ikke kan male for dig, vi kommer gerne og giver dit træværk m.m. noget kærlighed. Vi går meget op i service og at, du som kunde bliver tilfreds med resultatet.

Få et tilbud på udvendigt træbeskyttelse   

Vi kommer gerne og giver din facade en ordentlig omgang træbeskyttelse, vi tilbyder udelukkende malerarbejde til konkurrencedygtige priser. 

Vi samler på glade kunder, og derfor forlader vi heller aldrig en opgave før du er tilfreds.

Kontakt os i dag på 97 42 72 14 og få et tilbud på udvendigt træbeskyttelse.

Få et tilbud