Maling af lejlighed ved fraflytning i Holstebro, Herning & Viborg

Står du og skal flytte ud af din lejlighed? Så har vi hos Malerfirmaet Henning Nielsen mange års erfaring samt ekspertise inden for maling af lejlighed ved fraflytning.

Det kan nemlig være både hårdt, stressende og uoverskueligt at flytte, når man også har en hel bolig der skal pakkes ned og flyttes. Derfor kan vi stå for maling og klargøring af lejligheden ved fraflytning, så din flytning bliver så behagelig som muligt.

Maling af lejlighed ved fraflytning og indflytning

En flytning kan være en yderst bekostelig affære, det kan give uforudsete udgifter, og ved at du lader en professionel stå for de praktiske ting, i forbindelse med klargøring og maling af lejligheden.

Så har du også en tryghed i at din lejlighed bliver efterladt i lige så god en stand som da du overtog den. Slip for stressen omkring din flytning med os som din professionelle samarbejdspartner. Vi kan hjælpe med alt fra spartling af huller til efterfølgende maling.

Derudover kan vi også hjælpe både private samt boligforeninger med at få malet inden der flytter nye beboer ind i lejlighederne.

Vi aflevere altid kun lejlighederne hvor vi kan stå inde for kvaliteten og hvor de er 100% i orden. Derfor kan det være en god idé at få en professionel maler til at udfører maling af din lejlighed ved fraflytning da du derfor er sikker på at resultatet bliver som det skal. 

Kontakt os og få et tilbud på maling ved fraflytning af lejlighed

Hos Malerfirmaet Henning Nielsen får du både arbejdsløn og materialer inkluderet i prisen og vi tilbyder udelukkende malerarbejde til konkurrencedygtige priser. Vi ønsker at være dit foretrukne malerfirma.

Du er velkommen til at ringe på 97 42 72 14

Få et tilbud